Om noen, meg selv inkludert, trodde at websiden skulle bli oppdatert ofte innimellom egen trening, jobb, coaching av 5 triatleter, en jobb som eskalerer i aktivitet og omfang og 3 turer for å få fylt på litt jobb-faglig kompetanse rundt i Europa, så tok de (jeg) feil.
Men jeg forsøker igjen og tenkte å skrive noen ord om reisen fra coach in spe til dagen i dag, når jeg sitter og planlegger nye møter med gjengen min for å evaluere 2016 og planlegge 2017.

Det begynte ganske forsiktig med å støtte to kjente, en som ville igang og en som ville videre. Det var god læring og når det dukket opp 1-2-3 til var det egentlig ganske mye å holde styr på. Forskjellige mål, forskjellig fokus og forskjellig bakgrunn gjorde det til en spennende gjeng å jobbe med og utrolig lærerikt. Det dukket stadig opp nye element som måtte inn i treningsprogrammet, nye spørsmål som det måtte finnes svar på og nye bøker jeg lastet ned på Kindle’n og som ble lest i full fart for å få som mye kunnskap som mulig. Selv om de 5 var forskjellige var det en del likt og fasene de beveget seg i fulgte hverandre ganske greit.
Til tider var det og greit med gjenbruk og å bruke lærdom fra den ene til den andre, men å holde oversikt over hvem som er skadet, hvem som er syk, hvem som ser for lite fremgang og hvem som begynner å nærme seg en smell, det krever virkelig sin mann, eh – coach!

Men så spennende! Jeg har fått tatt meg av en enorm mengde utfordringer, gleder og sorger, beroliget og oppmuntret, støttet og pushet, holdt tilbake og endret kurs og har lært masse.

Så hva blir oppsummeringen og hva er planene? Oppsummeringen er at dette er gøy, noe jeg absolutt vil gjøre mer av og en kjempe-opptur. Og planen – Jeg håper å få få med noen til for 2017 og har noen i kikkerten, men det er plass til noen til!

Så om du har lyst å prøve deg på den lokale super-sprint triatlon eller om Hawaii og/eller Norseman er drømmen, om du er på jakt etter et merket på Birken, 10% forbedring på Nordsjørittet eller poeng-trøya i den lokale sykkelkretsen så stiller jeg. Og, litt mer utradisjonelt, men like spennende og som jeg er i dialog med – venninnegjengen som skal løpe maraton sammen – ta kontakt!

Det er spennende, morsomt og fantastisk givende – og vi får til dette sammen!